Gazeta Lajmi ofron mundësi reklamimi për ZGJEDHJET 2021

HomeAktualitet

Gazeta Lajmi ofron mundësi reklamimi për ZGJEDHJET 2021

Gazeta Lajmi është portal i krijuar në vitin 2010, që atëherë e deri më sot ka ruajtur tre parime bazë: Vërtetësi, ndërveprim me lexuesit dhe paanshmëri. Zëri i cdokujt është përcjell përmes nesh bashkë me ndihmën e ndjekësve.

Gazeta Lajmi ofron ofertë speciale për fushatën zgjedhore të zgjedhjeve të jashtëzakonshme me 14 shkurt. Mundësi do të kenë të gjitha partitë politike dhe kandidatët që të reklamojnë aktivitetet dhe qëllimet e tyre, kjo mundësi do të përfshijë reklamimin gjatë fushatës zgjedhore.
Na kontaktoni përmes emailit gazetalajmiofficial@gmail.com për t’u njoftuar me ofertën e plotë dhe për të diskutuar më gjerësisht rreth kësaj oferte.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0