Flet babai i të vr arit në Viti: Që dy vite e kam pritur të vije, erdhi për të shkuar në ar kivol

HomeAktualitet

Flet babai i të vr arit në Viti: Që dy vite e kam pritur të vije, erdhi për të shkuar në ar kivol

Babai i të vr arit në Viti, Arbnor Rama ka folur për ngjarjen e rë ndë ku mbeti i vr arë sot djali i tij , Arbnori.
Sipas babait, Isa Rama, djali i tij kishte ardhur para katër dite në Kosovë, dhe se kishte punuar me vëllain e dor asit, dhe se kishin pasur një zë nkë të vogël, por jo për të përfunduar me fa talitet

“Detajet tani po i mësojmë, por diçka konkrete nuk kemi pasur, jemi familje e qetë nuk kemi pasur qasi ngjarje, kanë punu jashtë bashkë më vëllain e tij, kanë pasur njëfarë zë nkë të vogël dhe kur kanë ardhur këtu, unë nuk kam pasë njohuri për kaq in cident të rë ndë me fat alitet, por qe qysh na përcjell gëzimi, dhe na shndërrohet ne tr agje di. I kam prit që dy vitet me ardhe, e me erdh për me shku në ar kivol”, tha babai i vi kti mës për Kanal10.

Tutje Isa tregon se kishe biseduar me Arbnorin, por se ky ishte një problem i vogël, i thjeshtë
“Problem i vogël i thjeshtë kurrgjë diçka i theksueshëm jo, problem aty për aty, kemi biseduar, i kam thanë është shumë problem i vogël as mos e diskuto këtë punë se sja vlenë, unë du me ardhë në pushim, merre nusen edhe du pushim të qetë, edhe ka ardhë, që katër ditë, dje i ka ardhë gruaja, sot në ar kivol”, tha ai.
Isa tregon se nuk e ka ditë që Arbnori do të takohet me dorasin

“Nuk e ka ditë që Arbnori, do të takohet me do rasin, sepse ka qenë problem i vogël, dhe se nuk ka biseduar për këtë, e jo me dalë me u gju ajt me dy tri kerre sikur në Teksas, dhe dhashtë zoti rasti i fundit koft”, tha Rama.
Në fund Rama tha se pret nga institucionet të kryejnë punën e vetë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0