Erërat shkaktojnë dëme në disa qytete

HomeAktualitet

Erërat shkaktojnë dëme në disa qytete

Erërat shkaktojnë dëme në disa qytete Këta janë disa nga imazhet që tregojnë disa nga dëmet e shkaktuara në Pejë të premten. Erërat e fuqishme q

Merkel dhe Papa bisedojnë për situatën e pandemisë në botë
177 persona gjenden në karantinë
“Thaçi do të kundërshtojë çdo masë që e pamundëson dialogun”

Erërat shkaktojnë dëme në disa qytete

Këta janë disa nga imazhet që tregojnë disa nga dëmet e shkaktuara në Pejë të premten.

Erërat e fuqishme që përfshin vendin nuk kaluan pa pasoja.

Por jo vetëm në Pejë, dëme u shkaktuan edhe në zona të tjera.

Nehat Pacollit nga Komuna e Lipjanit për shkak të erërave iu dëmtua biznesi i lodrave që gjendet në mes të sheshit.

http://video.gjirafa.com/ererat-shkaktojne-deme-ne-disa-qytete

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0