Erdogan: Unë jam rritur me shqiptarë, janë vëllezërit tanë!

HomeAktualitet

Erdogan: Unë jam rritur me shqiptarë, janë vëllezërit tanë!

Recep Tayyip Erdoğan presidenti turk kishte deklaruar para një kohë respektin që ai ka për popullin shqiptar.

Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vëllezër, shkruan Albaninan News

“Në lagjen ku unë jetoja si fëmijë kishim shumë fqinjë vëllezër shqiptarë, me ata luanim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqiptare dhe mund të them që në duartë e saj jam rritur.
Deri tani në shtetin tim asnjë të keqe nuk kam dëgjuar nga vëllezërit shqiptarë, dhe shpresojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjithmonë.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0