E rëndë! Bie rrufeja, vr.et 10 fëmijë

HomeAktualitet

E rëndë! Bie rrufeja, vr.et 10 fëmijë

Dhjetë fëmijë kanë vde kur pasi u god it nga rrufeja në një fushë futbolli. Djemtë e rinj midis moshës 11 dhe 16 vjeç, ishin strehuar nga shiu në një strukturë të mbuluar me kashtë në Arua të Ugandës kur ra rrufeja.
Ata kishin luajtur futboll para trag jedisë të enjten në mbrëmje. Katër vetë mbijetuan nga inci denti, tre prej të cilëve janë në një qendër shëndetësore duke marrë trajtim.

“Trupat e tyre po merreshin nga të afërmit për va rrim,” tha një deklaratë e policisë.
Incidente të tjera të ngjashme janë konfirmuar diku tjetër në rajon, thotë policia.
Deklarata e policisë u dha nderim djemve të rinj duke thënë: “Ishte një incident shumë i pafat dhe i trishtueshëm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0