E prek putrën e ujkut, reagimi i kafshës është befasues

HomeAktualitet

E prek putrën e ujkut, reagimi i kafshës është befasues

Kujdestari që shihet në këtë video punon në një park në Missouri, Wild Animal Adventure, në Stanton.
Dhe e ka përshkruar me këto fjalë këtë skenën:
“Është një që kemi bërë qëkur Nahkato ishte një këlysh. Kam rritur atë dhe motrën e tij qëkur ishin 5 vjeç”.

Kujdestari që shihet në këtë video punon në një park në Missouri, Wild Animal Adventure, në Stanton.
Dhe e ka përshkruar me këto fjalë këtë skenën:
“Është një që kemi bërë qëkur Nahkato ishte një këlysh. Kam rritur atë dhe motrën e tij qëkur ishin 5 vjeç”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0