E PAPRITUR: Shikojeni se çka thotë Albin Kurti për Grenell

HomePolitike

E PAPRITUR: Shikojeni se çka thotë Albin Kurti për Grenell

“Nganjëherë e kanë kapelën e njohjes nganjëherë e kanë kapelën e ndërmjetësusit, kur shkojnë në linjën Prishtinë-Beograd dhe këtë duhet ta kuptojmë. Kur kemi të bëjmë me ambasadorin Grenell ai vinte si emisar ndërmjetësues dhe besoj se është dashur t’i thuhet qëndrimi zyrtar i shtetit të Kosovës.

Është e vërtetë që kam qenë në komunikim intensive me të, ku Grenell ka pasur qëndrim q Kosova duhet ta heq taksën dhe Serbia ta ndalë fushatën e cnjohjeve, këtë të dytën e pushoi pas një vizite që kishte në Serbi. Kam vazhduar të komunikoj me të në mënyrë pozitive dhe konstruktive. Ambasadori Grenell është emisar i caktuar nga presidenti Trump dhe e kishte më të rëndësishme kohën e arritjes së marrëveshjes sesa përmbajtjen e saj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1