E dhimbshme: Vd es punëtori që u rrëzua teksa punonte në një ndërtesë në Mitrovicë

HomePolitike

E dhimbshme: Vd es punëtori që u rrëzua teksa punonte në një ndërtesë në Mitrovicë

Ka v dekur punëtori që u rrëzua dje teksa punonte në një ndërtesë në Mitrovicë.Ai nuk ka mundur t’u mbijetojë pl agëve të rënda që ka marrë.Burimet e “Jepi zë” në Spital dhe Polici kanë konfirmuar vde kjen e punëtorit E.G, 37 vjeçar.

Sipas mjekëve, ai kishte pësuar tro nditje të mëdha në kokë si dhe kishte pasur shumë pl agë në trup.Duhet theksuar se 37 vjeçari ishte duke u trajtuar në QKUK, ku edhe ka vd ekur.Ndryshe, ai po punonte në një objekt në qendër të Mitrovicës që po ndërtohet nga kompania “Afri Universal”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0