Dy lagjet e Drenasit që ndryshuan pamjen nga puna vullnetare

HomeAktualitet

Dy lagjet e Drenasit që ndryshuan pamjen nga puna vullnetare

Kryetari i Komunës së Drenasit, sot ka vizituar dy lagje të fshatit Korroticë e Lartë, të cilat kanë ndryshuar pamjen pas angazhimit vullnetar për ambientin që i rrethon.

Me këtë rast, kryetari Lladrovci ka përgëzuar punën vullnetare të banorëve të lagjes Janova dhe Balaj të këtij fshati të cilët me aktivitetet e tyre kanë ndryshuar vendin dhe ambientin ku ata jetojnë.

Lagja Janova, ka rregulluar ambientin, fushën e basketbollit, të volejbollit, ka vendosur pushimore, ka instaluar ndriçimin publik dhe ka bërë pastrimin në lagje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0