Duke u puthur dhe përqafuar, dalin foto intime të Donald Trumpit

HomeShowbiz

Duke u puthur dhe përqafuar, dalin foto intime të Donald Trumpit

Mbi 200 femra e kanë akuzuar presidentin amerikan për nga cmim sek sual.
Mirëpo, kjo është mohuar vazhdimisht nga shefi i Shtëpisë së Bardhë.Akuzat ndaj tij janë përforcuar edhe pas publikimit të librit nga ish-avokati i tij Michale Cohen, të titulluar “Disloyal” (I pabesë), i cili sipas tij nxjerr Donaldin ashtu siç është në të vërtetë dhe që pak e njohin.

Trump nuk ka reaguar ende në lidhje me akuzat e bëra nga ish-miku i tij, por një gjë është e sigurt, që Presidenti do t’i cilësoja ato si “fake”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0