Driton Selmanaj merr edhe një detyrë tjetër,Mbledhja e Qeverisë

HomePolitike

Driton Selmanaj merr edhe një detyrë tjetër,Mbledhja e Qeverisë

Driton Selmanaj“Zyra e Kryeministrit parashtron propozim-vendimin, me të cilin Driton Selmanaj, zëvendëskryeminisër, përqëson Qeverinë në punimet e Kuvendit të Kosovës dhe i dërgohet Kuvendit”, ka thënë kreu i ekzekutivit, Avdullah Hoti.
Qeveria e Kosovës nën udhëheqjen e kryeministrit Avdullah Hoti ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, ku është miratuar propozim-vendimi që autorizon zëvendëskryeministrin e Kosovës, Driton Selmanaj, si përfaqësues i Qeverisë në Kuvend.
“Zyra e Kryeministrit parashtron propozim-vendimin, me të cilin Driton Selmanaj, zëvendëskryeminisër, përfaqëson Qeverinë në punimet e Kuvendit të Kosovës dhe i dërgohet Kuvendit”, ka thënë kreu i ekzekutivit, Avdullah Hoti.
Ky propozim u votua unanimisht nga të gjithë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0