Drejtori i spitalit në Gjakovë demanton deputetin Batusha: Është dezinformim, do t’i drejtohem Prokurorisë

HomePolitike

Drejtori i spitalit në Gjakovë demanton deputetin Batusha: Është dezinformim, do t’i drejtohem Prokurorisë

Drejtori i Spitalit të Gjakovës, Afrim Dervishi e ka demantuar deputetin e VV-së, Agon Batusha për vd.ekjen e pesë personave nga Covid-19 në Spitalin e Gjakovës.

Sipas drejtorit kjo është dezinformatë dhe se do të kërkojë nga Prokuroria hapje të tastit për hapje të dezinformatës dhe rrezikimi të shëndetit publik.

“Turp eshte që Deputeti i VV-es ose cilido njeri i vetedijshem me dezinformu apo shkurt me rrejt siq thotë populli ne fatekeqsine i njerzve tanë.
Me pergjegjesi morale, profesionale dhe menagjeriale publikisht i drejtohem Deputetit Batusha ta demantoj vetveten ne te kunderten do te kerkoi nga Prokuroria per ngritje te akuzes per perhapje te dezinformates dhe rrezikim te shendetit publik të qytetareve te komunes se Gjakoves” ka thënë Afrim Dervishi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0