Donald Trump: Kemi diçka që askush nuk e ka patur më parë

HomeAktualitet

Donald Trump: Kemi diçka që askush nuk e ka patur më parë

“Kam krijuar një sistem nuklear… një armë që askush nuk e ka patur më parë në këtë vend. Kemi diçka që nuk është parë dhe dëgjuar kurrë më parë”.

“Kemi diçka për të cilën Putin dhe Xi nuk kanë ditur kurrë asgjë. Ajo që kemi është e pabesueshme”.

Ky është një nga zbulimet që Donald Trump i ka bërë gazet arit Bob Woodward, të cilat janë publikuar në librin “Rage”, që pritet të dalë shumë shpejt në treg.

Woodward ka shkruar më pas se burime anonime i kanë konfirmuar ekzistencën e armës dhe se ishin të befasuar që Trump kishte zbuluar gjithçka.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0