‘Do të gjendet kura për kancerin, Trumpi do të vuajë nga…’ ja çfarë parashikoi Baba Vanga për vitin 2021

HomeAktualitet

‘Do të gjendet kura për kancerin, Trumpi do të vuajë nga…’ ja çfarë parashikoi Baba Vanga për vitin 2021

Baba Vanga, gruaja e verbër nga Bullgaria, që thuhet se ka parashikuar su lmet e 11 Shtatorit dhe Brexit-in, ka bërë parashikime edhe për vitin 2021. Emri i vërtetë i Baba Vangës është, Vangelia Gushterova dhe njihet gjerësisht si ‘Nostradamusi i Ballkanit’.

Ajo humbi shikimin në moshën 12-vjeçare dhe pretendoi se në të njëjtën kohë Zoti i dha aftësinë që të shikonte të ardhmen. Baba Vanga ka parashikuar se Universi do të shka tërrohet në vitin 5079, ndërkohë që ka folur edhe për shpë rbërjen e Bashkimit Sovjetik, apo vd ekjen e Princeshës Diana.
Sa i përket vitit të ardhshëm, Baba Vanga ka parashikuar se do të gjendet një kurë për kancerin. Këtë gjë e ka thënë pak përpara se të vd iste, në vitin 1996.

“Në fillim të shekullit të XXI-të njerëzit do të zhdu kin ka ncerin. Do të vijë dita që kanceri të lidhet me zinxhirë hekuri”, ka thënë ajo.

Por nga ana tjetër gjërat nuk duken mirë për Presidentin Donald Trump. Sipas Baba Vangës, ai do të vu ajë nga një së mundje misterioze. Gruaja e verbër ka paras hikuar që presidenti i 45-të do të v uajë nga një sëmundje që do ta lërë shurdh dhe do t’i shkaktojë dë mtime në tru.
Ajo ka një parashikim të egër sa i përket ekonomisë, ku thotë se do të bjerë për Europën. Presidentit Vladimir Putin do t’i bëhet një tentativë vr asjeje ndërsa eks tremistët islamikë do të ndërmarrin një su lm në Europë.

‘The Mirror’ shkruan se ajo ka parashikuar që për këtë të përdoren ar më kimike.

Parashikimi më i çuditshëm në fakt është ai i dragoit. Sipas Baba Vangës në 2021-shin planetin do ta marrë një dragua. Megjithatë askush nuk i merr fjalë për fjalë parashikimet e saj. Interpretuesit mendojnë se “dragoi” është Kina.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0