“Do japim je tën për at dheun”/ Gruaja e kryeministrit armen bëhet gati që të shkojë në lu ftë

HomeAktualitet

“Do japim je tën për at dheun”/ Gruaja e kryeministrit armen bëhet gati që të shkojë në lu ftë

Anna Hakobyan, gruaja e kryeministrit armen Nikoll Pashinyan, njoftoi më 26 tetor se ajo ka filluar trajnimin ush tarak dhe do të shkojë në lu ftë për të mbr ojtur atdheun. Më 5 tetor, djali i saj Ashot Pashinyan doli vullnetarisht për të shkuar në lu ftë në Karabak. Ai lindi në vitin 2000 dhe ishte kthyer vetëm kohët e fundit nga shërbimi i detyrueshëm ushtarak.

Gruaja e kryeministrit shkroi në Facebook:

Duke filluar nga nesër, një skuadër e përbërë nga 13 gra, duke përfshirë edhe mua, do të fillojë stërvitjen. Pas disa ditësh, ne do të dërgohemi për të mbro jtur kufirin e atdheut tonë. Ne nuk duhet t’ua fa lim ar miqve tanë as atdheun tonë dhe as dinjitetin tonë.
Anna Hakobyan është kryeredaktore e gazetës Haykakan Zhamanak. Ajo gjithashtu themeloi fondacionin bamirës Hapi im dhe inicioi lëvizjen Gratë për Paqen.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0