Detaje të reja: Klodian Rasha njihej me policin që i mori je tën

HomeAktualitet

Detaje të reja: Klodian Rasha njihej me policin që i mori je tën

Vr as ja e Klodian Rashës ka ende detaje që nuk janë publikuar deri më sot të cilat mbajnë pezull hetimin. Sipas Faxnews efektivi i repartit të “Shqiponjave” Nevaldo Hajdaraj me vi kt imën Klodian Rasha kishin njohje të mëparshme, por nuk dihet ende në çfarë rrethanash. Një burim pohon se Klodiani i ka folur disa herë një të njohuri të tij për një efektiv policie që e shqetësonte.

Ka dy shime të pakonfirmuara zyrtarisht se ishte fjala pikërisht për Hajdarajn i cili thotë burimi, njihej në zonën ku banonte Rasha. Dy pistat e pazbardhura nga hetimet janë një njohje e mundshme mes vik ti mës dhe autorit si dhe ar ma e gjetur pranë vendit të ngjarjes. Sa i përket pistës së parë, pavarësisht se nuk është deklaruar zyrtarisht, rezulton se Rasha dhe Hajdaraj të paktën fi zikisht njiheshin, madje 25-vjeçari kishte shprehur edhe shqetësimin me të njohurit për mënyrën se si reagonte efektivi kur e ndeshte në rrugë.

Ndërkohë, sa i përket pistës së dytë, asaj të ar mës, nga ana e personave të njohur të familjes Rasha dhe të vetë Klodianit, mohojnë kategorikisht se i riu mbante ar më me vete. Burime për Fax Neës bëjnë me dije se Nevaldo Hajdaraj ishte konsumues i lëndeve nar kotike dhe alkoolit. Madje ai e ka përdorur has hashin dhe alkoolin edhe pas marrjes së detyrës në repartin “Shqiponja” dhe shpesh, thotë një burim që e ka nde shur në rrugë, shfaqej në gjendje të dehur ose nën efektin e substancave narkotike.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0