Dështon gjykimi për sul min ndaj gazetarit, Endrit Shala nuk paraqitet në gjykatë

HomeAktualitet

Dështon gjykimi për sul min ndaj gazetarit, Endrit Shala nuk paraqitet në gjykatë

Të martën, në Gjykaten Themelore në Prishtinë, ishte paraparë të nis gjykimi ndaj deputetit të Nismës Socialdemokrate, Endrit Shala, i akuzuar për su lm ndaj gazetarit të “Indeksonline”, Ensar Ramadani.

Mirëpo një gjë e tillë nuk ndodhi, pasi në seancë munguan i akuzuari Shala dhe i dëmtuari Ramadani, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Për të akuzuarin Shala, gjykatësja Lumnije Krasniqi tha se në fletëkthesën e gjykatës thuhet se i njëjti e ka ndërruar vendbanimin, kurse për të dëm tuarin Ramdani thuhet se adresa nuk është e plotë.

Ndërsa, prezent në këtë seancë ishte prokurorja Ferdane Sylejmani.

Dështon gjykimi për su lmin ndaj gazetarit, Endrit Shala nuk paraqitet në gjykatë

Të martën, në Gjykaten Themelore në Prishtinë, ishte paraparë të nis gjykimi ndaj deputetit të Nismës Socialdemokrate, Endrit Shala, i akuzuar për su lm ndaj gazetarit të “Indeksonline”, Ensar Ramadani.

Mirëpo një gjë e tillë nuk ndodhi, pasi në seancë munguan i akuzuari Shala dhe i dëmtuari Ramadani, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Për të akuzuarin Shala, gjykatësja Lumnije Krasniqi tha se në fletëkthesën e gjykatës thuhet se i njëjti e ka ndërruar vendbanimin, kurse për të dëm tuarin Ramdani thuhet se adresa nuk është e plotë.

Ndërsa, prezent në këtë seancë ishte prokurorja Ferdane Sylejmani.

Në këto rrethana, shqyrtimi fillestar për këtë rast u shty për 23 dhjetor, në ora 13:15.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, më 14 shkurt 2002, kishte ngritur aktakuzë ndaj Endrit Shalës, të cilin e ngarkon me veprën penale “s ulm“ nga neni 184, paragrafi 1 dhe veprën penale “lën dim i lehtë trupor”, nga neni 185, paragrafi 1, nënparagrafi 1.4 të KPRK-së.

Sipas aktakuzës, më 17 dhjetor 2019, në Qendrën Klinike Universitare në Prishtinë, pikërisht para hyrjes kryesore të Qendrës së Urgjencës, derisa i dë mtuari- gazetari i portalit “Indeksonline”, Ensar Ramadani, ishte duke përcjellë informacione për agjencinë e tij për një ngjarje, ku ishte pl agosur një person për të cilin ishte interesuar dhe kishte ardhur vetë ministri në detyrë – në këtë rast i pandehuri Endrit Shala, pas një mosmarrëveshje të atëçastshme në mes tyre, pra të pandehurit dhe të dë mtuarit, në atë mënyrë që deri sa i pandehuri Shala po zbriste nga vetura, i dëmtuari Ramadani kishte drejtuar telefonin për ta fotografuar, por i pandehuri kishte reaguar duke shkuar në drejtim të të dëmt uarit dhe me dashje që t’i shk aktojë lë ndim trupor, fillimisht duke përdorë for cën e kishte shtyrë atë, e më pas, në një moment edhe e kishte god itur me shu plakën e dorës së djathtë në faqen e majtë, duke i shka ktuar ndrydhje të indeve të buta të faqes dhe veshit të majtë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0