Deputetja Kusari-Lila dhe zëvendëskryeministri Driton Selmanaj përplasen për masat kundër COVID-19

HomeAktualitet

Deputetja Kusari-Lila dhe zëvendëskryeministri Driton Selmanaj përplasen për masat kundër COVID-19

Në debatin për pandeminë janë përplasur deputetja e VV-së, Mimoza Kusari-Lila dhe zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj për ligjin e pandemisë.

Deputetja Kusrai-Lila duke akuzuar zëvendëskryeministrin Selmanaj për joprofesionalizëm rreth luftimit të pandemisë, tha se Qeveria Hoti sot me tri vendime ka shkelur Kushtetutën.

Në debatin për pandeminë janë përplasur deputetja e VV-së, Mimoza Kusari-Lila dhe zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj për ligjin e pandemisë.

Deputetja Kusrai-Lila duke akuzuar zëvendëskryeministrin Selmanaj për joprofesionalizëm rreth luftimit të pandemisë, tha se Qeveria Hoti sot me tri vendime ka shkelur Kushtetutën.

Në debatin për pandeminë janë përplasur deputetja e VV-së, Mimoza Kusari-Lila dhe zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj për ligjin e pandemisë.

Deputetja Kusrai-Lila duke akuzuar zëvendëskryeministrin Selmanaj për joprofesionalizëm rreth luftimit të pandemisë, tha se Qeveria Hoti sot me tri vendime ka shkelur Kushtetutën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0