Deputetja Idrizi: I tmerrshëm su lmi ndaj gazetarit, me urgjencë të ndriçohet ky rast

HomeAktualitet

Deputetja Idrizi: I tmerrshëm su lmi ndaj gazetarit, me urgjencë të ndriçohet ky rast

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës, Valdete Idrizi, e ka cilësuar të tmerrshëm su lmin me plumba ndaj veturës së gazetarin Shkumbin Kajtazi.

Idrizi ka thënë se ky rast nuk duhet të kalojë në heshtje, ndërsa i ka ftuar organet e drejtësisë që ta ndriçojnë me urgjencë këtë rast.

“Kjo është me të vërtetë e papranueshme. E tmerrshme. Ky veprim, ky su lm duhet të denohet nga të gjithë. Nuk duhet të kaloj në heshtje asesi. Nuk mund dhe nuk guxon të cen ohet fjala e lirë, në asnjë mënyrë, e lere më me kësi veprime të ulta e të frik shme.

Kjo është me të vërtetë e papranueshme. E tmerrshme. Ky veprim, ky sulm duhet të denohet nga të gjithë. Nuk duhet të…

Posted by Valdete Idrizi on Sunday, October 18, 2020

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0