Deputeti i AAK’së fajëson komunitetin LGBTI për mosnjohjen e Kosovës nga disa shtete të botës

HomeAktualitet

Deputeti i AAK’së fajëson komunitetin LGBTI për mosnjohjen e Kosovës nga disa shtete të botës

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Shkumbin Demaliaj beson se ekzistenca e komunitetit LGBTI në Kosovë është fajtore për mosnjohjen e Kosovës nga disa shtete të botës.

Pa poseduar asnjë informacion zyrtar por duke cituar biseda të dëgjuara, Demaliaj ka deklaruar me bindje se shteti i Vatikanit dhe disa republika islamike nuk e njohin Kosovën për fajin e komunitetit LGBTI.

“Nganjëherë e them se shumë vende që kanë ndikim fetar dhe të besimit monoteist, sot Republikën e Kosovës nuk e kanë njohur për shkak të pjesëmarrjes së komunitetit LGBTI në ligjet dhe Kushtetutën tonë”, ka deklaruar Demaliaj të marten në emisionin Natën me Fatmir Spahiun.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0