Çun Lajçi: I kam thënë Ramushit mos v deksha pa e pa Albinin Kryeministër e Ty me Albinin!

HomeAktualitet

Çun Lajçi: I kam thënë Ramushit mos v deksha pa e pa Albinin Kryeministër e Ty me Albinin!

Aktori i njohur nga Kosova, Çun Lajçi ka reaguar përsëri për ngjarjen e ndodhur në veri të vendit.
Lajçi shprehët i r evoltuar me deklaratat që po janë bërë pas pengesës së vizitës së Kurtit dhe Osmanit duke u shprehur që këto deklarata janë të pavenda /Postimi mePosht.
Aktori gjithashtu flet për deklaratat që PDK dhe Ramushi pas ndodhisë, duke iu drejtuar me një pyetje, a mos Iuftuet ju vite ma parë, e ne qëlluem t’qorruem që s’iu pamë?

https://www.facebook.com/qunlajqii/posts/1777978519033168

Aktori gjithashtu flet për deklaratat që PDK dhe Ramushi pas ndodhisë, duke iu drejtuar me një pyetje, a mos Iuftuet ju vite ma parë, e ne qëlluem t’qorruem që s’iu pamë?

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0