“Covid është si HIV, nuk do të kemi vaksinë”/ Deklarata e fortë e mjekëve italianë

HomeAktualitet

“Covid është si HIV, nuk do të kemi vaksinë”/ Deklarata e fortë e mjekëve italianë

Covid është si HIV, ne kurrë nuk do të kemi vaksinë”, deklarata e fortë është bërë nga mjeku ligjor italian Paquale Mario Bacco i cili, me një ekip prej 13 mjekësh, në laboratorin e tij me qendër në Bari, ka studiuar Covid-19 dhe në fund të shkurtit, deklaroi konkluzionet e studimit sipas të cilit virusi kishte qarkulluar në Itali që nga tetori i kaluar.“Nuk do të ketë vaksinë”, thotë pa shumë fjalë Pasquale Mario Bacco, koroner, i cili me një ekip prej trembëdhjetë kolegësh, në laboratorin e tij me qendër në Bari, ka studiuar Covid-19 për një kohë dhe tashmë në fund të shkurtit, të dhëna në dorë, ai kishte treguar se infeksioni i mushkërive ka qarkulluar në Itali që nga tetori i kaluar.“Pyetja e vërtetë që duhet të shtrohet sot është: Si mund të kthehet ky virus në tetor? Sepse virusi nuk është zhdukur, ai ekziston dhe mbijeton” saktëson Bacco. Atëherë, si të dalim nga kjo gjendje? “Me zbulimin e një ilaçi specifik”, përgjigjet thatë Bacchus. Ekziston një terapi plazmatike “e cila është ajo që do të na shpëtojë nëse ky virus bëhet më agresiv”- shprehet mjeku italian Paquale Mario Bacco

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0