ÇME NDURI NË AUTOSTRADË, JA ÇFARË BËRI 50 VJEÇARI SHQIPTAR (VIDEO)

HomeAktualitet

ÇME NDURI NË AUTOSTRADË, JA ÇFARË BËRI 50 VJEÇARI SHQIPTAR (VIDEO)

Bëhet lajm në mediat italiane një shqiptar 50-vjeçar, pas çm en dur isë që ka bërë në autostradë. Ngjarja ka ndodhur në Genova dhe video ka bere xhiron e mediave italiane.Shqiptari ishte ne timonin e makines kur kuptoi se ishte ne rrugen e gabuar, por ne ten tative per t’u kthyer ben gafen e madhe qe mund t’i kishte kush tuar edhe jeten.

Futet ne korsine e gabuar duke ecur ne kah te kun dert te makinave. Ne fund, po lic ia e ka nda luar duke i bllokuar edhe patenten edhe automjetin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0