Çfarë shihni diçka të gabuar në këtë foto?

HomeAktualitet

Çfarë shihni diçka të gabuar në këtë foto?

Falë vëmendjes së tij në detaje, Sherlock Holmes arriti të zgjidhte krime që dukeshin të pazgjidhshme. Aftësia për të parë edhe detajet më të vogla është shumë e dobishme.

Prandaj ne ju kërkojmë që të sfidoni vëmendjen tuaj dhe të gjeni detajet që mungojnë në këtë foto.

Merreni lehtë, sepse nuk kërkohen njohuri matematikore ose shkencore, thjesht një përkushtim të madh ndaj detajeve.

Nëse nuk arrini t’i gjeni këto gabime, përgjigjen e keni më poshtë:

Nuk ekziton data 31 Qershor dhe në laptopin mungon butoni “Space”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0