Çfarë po ndodhë tek Qeveria e Kosovës?

HomeAktualitet

Çfarë po ndodhë tek Qeveria e Kosovës?

Dhjetëra qytetarë janë mbledhur tek Qeveria e Kosovës.

Ata janë rreshtuar duke mbajtur distancën dhe kanë lëshuar në magnetofon zhurmë të enëve të kuzhinës.

Nga postimet që janë bërë në grupin në Facebook #mekryeministrin, qytetarët janë mbledhur në shesh për të bërë prova për protesta.

Nuk dihet se kur mendohet të mbahen protesta apo se kush i ka organizuar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0