Çfarë po ndodh? Jetmir Rudi nga Malisheva po mbahet i lidhur në mal dhe i zhveshur

HomeAktualitet

Çfarë po ndodh? Jetmir Rudi nga Malisheva po mbahet i lidhur në mal dhe i zhveshur

Jetmir Rudi nga fshati Rud i Malishevës është raportuar i zhdukur. Familjarët e tij e kanë lajmëruar rastin në Polici, ku edhe kanë kërkuar ndihmë për gjetjen e 28-vjeçarit.

“Dyshimet e para janë se 28-vjeçari Jetmir Rudi nga fshati Rud i Malishevës është rrëm byer. Policia dhe ekipet tjera janë duke tentuar t’i bien në gjurmë, qoftë vik timës apo të dysh uarit”, kanë deklaruar nga Policia e Gjakovës për lajmi.net.

Se Jetmir Rudi është rrëm byer e vërtetojnë edhe fotot e dërguara në redaksi të TV Malisheva, ku shihet se Jetmir Rudi është i lidhur dhe i shtrirë në tokë dhe pothuajse i zhv eshur.

Policia është njoftuar për këto foto, dhe është duke u marr më rastin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0