Çfarë përmban Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë?

HomePolitike

Çfarë përmban Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë?

Kudo nëpër Kosovë, pandemia ka gjasë të luftohet më me efikasitet nëse presidenti e dekreton sa më parë Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë që u miratua dje në Kuvend.Por çfarë masash përmban ky ligj e mësoni nga kronika e mëposhtme.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0