Çfarë ka dashur të thotë që atëherë Thaçi me “we are not problematic guys”, video kur Thaçi flet anglisht e të qeshurat nuk mungojnë

HomeAktualitet

Çfarë ka dashur të thotë që atëherë Thaçi me “we are not problematic guys”, video kur Thaçi flet anglisht e të qeshurat nuk mungojnë

Deklarata e presidentit të vendit Hashim Thaçi gjithmonë janë të me të kritikuara ose edhe më të kërkuarat, shkak i ndonjë akuze apo ndonjë propozimi që ai mund ta bëjë.

Një deklaratë e Thaçit në Forumin Evropian Alpbach të vitit 2018 ku prezent ishin edhe , Aleksandër Vuçiq dhe Presidenti i Sllovenisë, Borut Pahor, ai kishte marrë fjalën dhe kishte bërë deklaratën e tij të çuditshme në gjuhën angleze e që më pas doli të behej shkas i një të qeshure nga të gjithë të pranishmit në sallë.

Thaçi i cili ishte ulur në krah të Vuçiqit në takim ka bërë deklaratën si: “Nuk jemi djem problematikë, tentojmë të arrijmë marrëveshje”, ka deklaruar Thaçi me ç’rast në sallë shpërthyen të qeshurat dhe duartrokitjet.

Se çka ka dashur presidenti i vendit të paralajmëroj më këtë ende nuk është e qartë, por nga kjo mund të nxjerrët një përfundim se presidenti i vendit Hashim Thaçi tashmë është i përgatitur për një marrëveshje më Serbisë edhe nëse Kosova do të mund të humb.

Shikojeni videon:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0