Category: Ekonomi

Ceshtjet Ekonomike ne vend dhe me gjere. Planet e biznesit dhe Kultura Investimi ne Gazeta Lajmi

1 3 4 550 / 50 POSTS
Dështon transporti ndërurban, transportuesit s’kanë llogari të punojnë me pak udhëtarë

Dështon transporti ndërurban, transportuesit s’kanë llogari të punojnë me pak udhëtarë

Ndonëse nga dje janë lehtësuar masat për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19 dhe është lejuar transporti ndërurban me leje të veçanta, sot në [...]
Invalidi i luftës i dëshpëruar, kërkon ndihmë për shtëpi

Invalidi i luftës i dëshpëruar, kërkon ndihmë për shtëpi

Kronika në vazhdim ka për personazh një invalid të luftës së fundit, i cili është dëshpëruar shumë si dhe kërkon ndihmë për ndërtimin e shtëpisë. I [...]
Makinat 3 Z shpenzuan 26 milion euro naftë

Makinat 3 Z shpenzuan 26 milion euro naftë

Vendimi parasheh që një gjë e tillë mund të bëhet vetëm me një aprovim paraprak nga institucioni përkatës.Ditë më parë. Në bazë të të dhënave të pu [...]
Qytetaret refuzojne te paguajnë fakturat shkyçen nga shërbimet

Qytetaret refuzojne te paguajnë fakturat shkyçen nga shërbimet

Vetëm në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ‘Prishtina’ nga e cila furnizohen me ujë tetë komuna të Kosovës, përfshirë kryeqytetin Prishtinën, janë kr [...]
Mosardhja e bashkatdhetarëve goditje për ekonominë e Kosovës

Mosardhja e bashkatdhetarëve goditje për ekonominë e Kosovës

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti ka thënë se do të goditemi nga pandemia si rezultat i mos ardhjes së bashkatdhetarëve tanë, ku [...]
Miratohet ulja e pagave në Telekom, Sindikata nuk i përjashton protestat

Miratohet ulja e pagave në Telekom, Sindikata nuk i përjashton protestat

Bordi i Drejtorëve të Telekomit ka miratuar uljen e pagave për punëtorët e kësaj ndërmarrjeje. Ashtu siç kishte raportuar KOHA ditë më parë, zbritj [...]
Qeveria ka vendosur që shfrytëzimi 24 orësh i automjeteve zyrtare të bëhet vetëm me leje të veçantë

Qeveria ka vendosur që shfrytëzimi 24 orësh i automjeteve zyrtare të bëhet vetëm me leje të veçantë

Qeveria në detyrë e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 30-të, në të cilën ka miratuar vendimin për racionalizim të shpenzimeve gjatë përdorimit të veturav [...]
Deputeti i AAK-së: Nevojiten 800 milionë euro për stabilizimin e ekonomisë

Deputeti i AAK-së: Nevojiten 800 milionë euro për stabilizimin e ekonomisë

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Gazmend Abrashi, ka propozuar një pako të fuqishme financiare për tejkalimin e krizës ekonomike të shkak [...]
Lajmi i Fundit – URIME, nga neser hapen qendrat tregtare

Lajmi i Fundit – URIME, nga neser hapen qendrat tregtare

Nga e hëna pritet që vetëm 6 qytete të jenë ende nën kategorinë e zonave të kuqe, teksa 16 zona të tjera do të konsiderohen të ‘gjelbra’, duke nënkupt [...]
Në Kosovë pritet ngritje e çmimit të naftës

Në Kosovë pritet ngritje e çmimit të naftës

Kolona të gjata u panë të shtunën mbrëma në Gjilan. E gjithë këto vetura, po presin të furnizohen me derivate tek një pompë e benzinës në këtë qytet. [...]
1 3 4 550 / 50 POSTS