Çakmaku i Fjalës sha në me nënë gazetarin Visar Duriqi: Ta lufsha nanën nëse rrej unë(VIDEO)

HomeAktualitet

Çakmaku i Fjalës sha në me nënë gazetarin Visar Duriqi: Ta lufsha nanën nëse rrej unë(VIDEO)

Avni Çakmaku nga Partia myslimane Fjala, ka esk aluar dhe ka fy er rëndë gazetarin e njohur Visar Duriqi.
Çakmaku i partisë Fjala i cili njihet për gjuhën tendencioze, e ka sh arë me nënë dhe ofe nduar gazetarin Duriqi në Kanal 10.
Moderatori i emisionit Xhemajl Rexha u detyruar ta mbyllë emisionin pas këtij ofen dimi të ulët ndaj Duriqit.
Më poshtë keni videon dhe ofe ndimin e ulët që ka bërë Çakmaku i partisë Fjala, parti kjo e udhëhequr nga Gëzim Kelmendi.
Kur Visar Duriqi i thoë Çakmakut “Pse po rren”, ky i fundit e shanë Duriqin duke i thënë “Po ta lufsha nanën…”.

https://video.gjirafa.com/cakmaku-fyen-e-shan-gazetarin-visar-duriqi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0