BMW “fluturoi” me 150 km/h, zbulohet shoferi, ja kush ishte në timon

HomeAktualitet

BMW “fluturoi” me 150 km/h, zbulohet shoferi, ja kush ishte në timon

Dy ditë më parë, pranë Ambasadës Italiane, përballë TVSH, dy makina u pë rpl asën, në një ak sid ent të fri kshëm rrugor. Ngjarja ishte tepër e rëndë, pasi 2 kalimtarë të rastit shpëtuan për më pak se 1 sekond nga vd ek ja e sigurt.
Aks ide nti u shk aktua nga një makinë e tipit BMW, e cila me një shpejtësi mbi 150 km/orë hyri me të kuqe dhe pë rpla si një makinë Skoda. Kjo e fundit po vinte nga rruga e Liceut Artistik në drejtim të Kryeministrisë.

Shoferi i BMW ishte i riu Stiverjan Dashi, ku nga një verifikim në rrjetet sociale shihet dëshira e tij për makina të shpejta. Ndërsa pronësia e makinës BMW me targë AA 009 YV, ishte e kompanisë për prodhimin e këpucëve në Kamëz. Kjo fasoneri është në pronësi të biznesmenit Nikolin Lleshi.

Nuk dihet pse ngjarja u ten tua të mbahej e fshehtë nga Policia, ku rrallëherë nuk u bën publike as rrethanat e aks ide ntit, as drejtuesi i automjetit BMW dhe as pronari i saj.
Mbetet për tu parë se çfarë mase është marrë ndaj drejtuesit të mjetit, të riut Stiverjan Dashi që për pak desh gja ko si rrugët e kryeqytetit nga shpejtësia e makinës.
Fatmirësisht nga ky ak si dent shpëtuan dy qytetarët, por edhe të aks ide ntu arit të cilët patën dë mtimet të lehta edhe pse go di tja ishte e frik shme. Qytetari që drejtonte Skodën, quhej Dritan Telhaj. Ai hyri me semafor jeshil, konform rregullave të qarkullimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0