Blerja e IPKO-së nga Serbia Telekom dhe gjendja në Telekom, diskutohen në parlament

HomeAktualitet

Blerja e IPKO-së nga Serbia Telekom dhe gjendja në Telekom, diskutohen në parlament

Obligimet e Ndërmarrjes Publike Telekomi i Kosovës ndaj ARKEP-it si dhe gjendja e përgjithshme e kësaj ndërmarrje janë pjesë e diskutimeve në mbledhjen e sotme të komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, transmeton GazetaLajmi.

Ndërsa temë tjetër jo më pak me rëndësi do të jetë edhe ajo në lidhje me blerjen e kompanisë IPKO e për të cilën do të raportoj bordi i ARKEP-it.

Mbledhja e këtij komisioni do të mbahet me fillim nga ora 11:00.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0