Besnik Bislimi: VV’ja do t’i fitojë 55 deputetë në zgjedhjet e ardhshme, ja matematika…

HomeAktualitet

Besnik Bislimi: VV’ja do t’i fitojë 55 deputetë në zgjedhjet e ardhshme, ja matematika…

Besnik Bislimi i VV’së beson fuqishëm se në zgjedhjet e ardhshme se VV do t’i ketë 55 deputetë, e kjo sipas Bislimit krejt si shkak i politikave të këqija të LDK’së.

Ai tha se dhe nëse LDK bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë.
“LDK për shkak të politikave të këqija ka bërë Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e ardhshme të ketë 55 deputetë dhe nëse bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë”, ka shtuar Besnik Bislimi në Dukagjin.

“LDK për shkak të politikave të këqija ka bërë Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e ardhshme të ketë 55 deputetë dhe nëse bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë”, ka shtuar Besnik Bislimi në Dukagjin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0