Besian Mustafa: Shpesh i kemi ‘përbirë gurët e nxehtë’, LDK-ja nuk tregton me besimin e qytetarëve

HomePolitike

Besian Mustafa: Shpesh i kemi ‘përbirë gurët e nxehtë’, LDK-ja nuk tregton me besimin e qytetarëve

Mustafa ka thënë se “projekti i LDK-së për shtetndërtimin e Kosovës së pavarur, i nisur më 1989, kur pakkush e besonte se mund të bëhej, vazhdon në 2020, plot 30 vjet pas themelimit të LDK-së”.“Shpeshherë ne LDK kemi “përbirë gurët e nxehtë” të shumë linçimeve, ofendimeve, tradhtive e mizorive, disa prej nesh edhe të vrasjeve, vetëm për shtyrë projektin tonë, të shetformimit të Kosovës së pavarur, përpara edhe një hap; edhe një hap; edhe një hap”, ka shkruar Mustafa në Facebook.

Shkrimi i tij i plotë:
Me LDK-në jam rritë. Nuk kam shpi tjetër, që nga 1989.Projekti i LDK-së për shtetndërtimin e Kosovës së pavarur, i nisur më 1989, kur pakkush e besonte se mund të bëhej, vazhdon në 2020, plot 30 vjet pas themelimit të LDK-së. Shtetësia e Kosovës dhe LDK-ja janë të pashkëputshme, një simbiozë historike, rrumbullakimi i së cilës po afron.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0