BE sjell edhe një kontigjent me ndihma

HomeEkonomi

BE sjell edhe një kontigjent me ndihma

Bashkimi Evropian sot i ka dhuruar Kosovës edhe pjesën e dytë të donacionit prej 5 milionë eurosh në luftën ndaj pandemisë.

Kësaj radhe u sollën maska mbrojtëse të dedikuara për personelin mjekësor.

Por, ndihma nga BE nuk do të përfundojë me kaq. Zëvendësshef nga zyra e BE-së në Kosovë, Riccardo Serri, tregoi se në fazën e mëvonshme, do të dhurojnë edhe pajisje tjera siç janë ventilatorët dhe autoambulanca.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0