BE: Mbyllja e kufijve të vazhdoj deri më 15 qershor

HomeAktualitet

BE: Mbyllja e kufijve të vazhdoj deri më 15 qershor

Komisioni Evropian i bëri thirrje vendeve të BE-së dhe Shengen Zonës që edhe për 30 ditë të vazhdojnë mbylljen e kufijve.

Pra me këtë vendim kufijt do të jenë të mbyllur deri më 15 qershor.

Kufizimet zbatohen për të gjitha udhëtimet e qytetarëve nga vendet e treta që nuk janë thelbësore, dhe vlejnë për kufijtë e jashtëm të BE-së dhe vendet e Shengenit e që janë Islanda, Lihtenshtajni, Norvegjia dhe Zvicra.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0