Babai në va rrim e djalit të tij 15 vjeçar që u v ra pas mësimit: Ma ke ka llë shpirtin

HomeAktualitet

Babai në va rrim e djalit të tij 15 vjeçar që u v ra pas mësimit: Ma ke ka llë shpirtin

Nxënësi i shkëlqyer i Mjekësisë, Lirim Buduri, u va rros sot në va rrezat e qytetit të Prizrenit, pasi një ditë më parë u th er me thi kë për vd ek je nga shoku i tij i paraleles.
“Ma ke ka lle shpirtin o djali jem, kaq heret me të shti në dhe. Me shkove kaq i ri”, janë fjalët e babait të Lirimit, Shpejtimit, pak para se ta va rr oste djalin e tij të madh.
Pikëllimi i madh i familjes Buduri, emocionoi të gjithë pjesëmarrësit në ceremoninë e varrimit, ndërsa gjyshi i 15-vjeçarit, me lot në sy tha se ngjarja për humbjen e nipit “është lajm i hidhur”.

Bashkëmoshatarët e Lirimit, mes lotësh vendosën kurora lulesh pranë va rr it të tij.
Ndërsa, motivin e zënkës që la të vd ek ur nxënësin 15-vjeçar nuk po e di familja e as organet e drejtësisë.
Ushtruesi i detyrës së drejtorit në shkollën e mesme të Mjekësisë, “Luciano Motroni” në Prizren, Shukri Myrtezani, aty ku Lirimi vijonte mësimet, tha se 15-vjeçari ishte nxënës i shkëlqyer.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0