APEL PËR NDIHMË

HomeAktualitet

APEL PËR NDIHMË

APEL PËR NDIHMË
Shpetim Krasniqi 21 vjeqar nga fshati Begaj,Vushtrri, disa muaj me herët është diagnostifikuar me Leukemi Akute.
Shpetimi ishte trajtuar më herët në Turqi, dhe i është transplatuar palca kurrizore nga motra,por fatkeqsisht sëmundja e tij i është rikthyer përsëri dhe gjendja e tij shëndetsore është shumë kritike.
Pas keqsimit të gjendjës së tij,me urgjencë është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin me kimioterapi.
Kosto e trajtimit është 120.000€ ,familja nuk ka mundësi ta përballoj këtë,andaj kërkojmë ndihmën e juaj si herën e parë.
Kontributi juaj për Shpetimin është jetësor për të.
Numri i xhirollogarisë në bankën TEB është si në vijim:
2016000144677715
Jashtë Kosovës:
XK052016000144677715
Llogaria është në emër të vllaut të Shpëtimit: Leutrim Krasniqi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0