Ankohet për qeverinë edhe pse parita e tij është në qeveri

HomeAktualitet

Ankohet për qeverinë edhe pse parita e tij është në qeveri

Labinot TahiriLabi dhe shumë artista tjerë janë duke protestuar para Qeverisë.Arsyeja e protestës, është mos mbajtja e dasmave dhe ahengjeve si shkak i pandemisë Covid-19-të, shkruan portali Gazetalajmi.Këngëtari, Labinot Tahiri ju drejtua edhe politikanëve me kërkesën e tij.

‘Na ju kemi këndu pa pare në fushata, këta lypin veç tatim e nuk shërbejnë asgjë neve artistat në secilin shtet kanë peshë ma t’madhe se popullata dhe zëri i tyre është i rëndësishëm’, tha Labi në protestë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0