Albin Kurti: Sot bëhen 25 vjet nga deklarata e Vuçiq “Ju bom.bardoni, vri.sni një serb e ne do të vr.asim 100 myslimanë”

HomePolitike

Albin Kurti: Sot bëhen 25 vjet nga deklarata e Vuçiq “Ju bom.bardoni, vri.sni një serb e ne do të vr.asim 100 myslimanë”

Ish- kryeministri i vendit, Albin Kurti ka publikuar një deklaratë të presidentit të Serbisë, ku ai kishte deklaruara se “Ju bom.bardoni, vr.isni një serb e ne do të vrasim 100 myslimanë”.

Ai ka publikuar edhe një video tjetër, ku shihet njësiti serb ‘Shkorpionët’, pjesëtarët e të cilit push.katojnë në Srebrenicë boshnjakë civilë, të mitur e me duar të lidhura pas shpinës.

“Gati katër vjet më vonë, më 28 mars 1999, i njëjti njësit serb ‘Shkorpionët’ do të pu.shkatojë familjet Bogujevci dhe Duriqi në Podujevë”, ka shkruar Kurti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0