“Alberti u go dit me pl mb në gjoks, me gruan janë ndarë disa herë, ar mën e bleu vetë”, versioni i familjarit se si ndodhi tra gjedia

HomeAktualitet

“Alberti u go dit me pl mb në gjoks, me gruan janë ndarë disa herë, ar mën e bleu vetë”, versioni i familjarit se si ndodhi tra gjedia

Albert Krasniqit iu dha lamtumira e fundit në prani të shumë të familjarëve, miqve e qytetarëve, gjatë ditës së sotme në va rr ezat e Prishtinës.
Vr a sja e Albert Krasniqit, që dyshohet se u krye nga babai i tij, tr ond iti kryeqytetin. Krasniqi ishte i njohur për shkak të miqësisë së tij me personazhe të estrades, martesës me ish-missin e Kosovës dhe si djalë që rrjedhte nga një familje afaristësh.
Menjëherë pas va rri mit, axha i të ndjerit, Ismeti, ka dhënë versionin tij e se si ka ndodhur tra gj edia.

Sipas tij, vr as ja ka ndodhur aks ident alisht, teksa shton se Alberti e ka blerë vetë ar mën dhe në momentin kritik ishte duke ia treguar prindit të tij, por në atë moment një pl umb është shkrepur dhe si ndodhi “Zoti e di”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0