Afrikë e Jugut, struci i sfidon çiklistët (video)

HomeAktualitet

Afrikë e Jugut, struci i sfidon çiklistët (video)

Jemi në parkun kombëtar të Cape Point, në Afrikën e Jugut.
Një grup miqsh po bëjnë një xhiro me biçikletë kur një struc shfaqet në krah të tyre.
Në një moment të parë, kafsha duket se kërkon të mbajë ritmin e çiklistëve.

Fillon një garë shpejtësie që bëhet e rrezikshme në momentin kur zogu pret rrugën.
Fatmirësisht askush nuk është dëmtuar dhe struci është ndalur buzë rrugës dhe është larguar nga grupi.

Një nga çiklistët e ka filmuar takimin e pazakontë dhe e ka postuar në rrjetet sociale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0