Aeroporti i Prishtinës planifikon edhe një fluturim

HomeAktualitet

Aeroporti i Prishtinës planifikon edhe një fluturim

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” njofton se më datë 16 maj 2020 është planifikuar një fluturim.

Për fluturime në kthim, thuhet që pyetjet t’i adresoni në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjencionet.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM !

Të dashur udhëtarë,

Ju njoftojmë se me datë 16 Maj 2020, është planifikuar fluturimi si vijon:

EW5713 Prishtinë – Stuttgart (ora 15:45)
EUROWINGS

Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjencionet.

Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1