A ka Gjykatë Speciale për këta që po i ofendojnë heronjtë me përmendore gjithçka 50 centë!

HomeAktualitet

A ka Gjykatë Speciale për këta që po i ofendojnë heronjtë me përmendore gjithçka 50 centë!

Ehat Miftaraj nga KDI ka íronízuar lidhur me shtatoret e përuruara në Prizren të heronjve kombëtarë, Adem Jasharit dhe Skendërbeut.

“A ka mandat Gjykata Speciale me i ndjek pe nalisht këta që po na ofendojnë her onjtë kombëtar me këto përmendoret gjithçka 50 centë?”, ka shkruar ai në profilin e tij.

Lidhur me këto shtatore, talljet nuk janë ndalur nëpër rrjetet sociale. Analisti politik Imer Mushkolaj ka reaguar ndaj kësaj ‘vepre arti’. Mushkolaj ka thënë se komandanti Adem Jashari nuk meriton këso lloj karíkature.
Në përurimin e shtatores morën pjesë ministri i Mbrojtjes, Anton Çuni dhe nipi i komandantit, njëherit edhe kryetar i Skenderajt, Bekim Jashari.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0