A e dini se çfarë pune bën Afrimi mësuesi i Stupcave ( VIDEO )

HomeAktualitet

A e dini se çfarë pune bën Afrimi mësuesi i Stupcave ( VIDEO )

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij. Kjo erdhi si pasojë e sëmundjes së antraksit që disa vite më parë ishte shqetësim për fermerët kosovarë.

Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit.

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij. Kjo erdhi si pasojë e sëmundjes së antraksit që disa vite më parë ishte shqetësim për fermerët kosovarë.

Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0