31 qytetarë nuk i respektuan dispozitat shëndetësore gjatë pandemisë Covid-19

HomeAktualitet

31 qytetarë nuk i respektuan dispozitat shëndetësore gjatë pandemisë Covid-19

Dje janë iniciuar gjithsej 16 raste për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë dhe si rezultat, 31 persona janë arrestuar.

Komunat në të cilat ka pasur më së shumti arrestime është Prizreni, ku u inicuan 10 raste dhe u arrestuan 19 persona.

Ndërsa në Gjilan janë iniciuar 3 raste, ku janë arrestuar 9 persona. Në Mitrovicën e Jugut, u inicuan 2 raste me 2 të arrestuar, ndërsa në Ferizaj u inicua një rast ku ishte arrestuar një person.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0