29-vjeçarja la vajzën e sëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës e iku/ E vogla qante: Nuk e di ku do iki mami më la këtu

HomeAktualitet

29-vjeçarja la vajzën e sëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës e iku/ E vogla qante: Nuk e di ku do iki mami më la këtu

Si nuk ka pasur shpirt? 29-vjeçarja la vajzën e sëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës e iku/ E vogla qante: Nuk e di ku do iki mami më la këtu
Një vajzë 6 vjeçe është br akti sur nga nëna e saj në mes të rrugës. Vajza 6 vjeçe u la në mes të New Yorkut.

Mishka Peart e pa të gjithën atë që ndodhi dhe arriti ta ndihmonte vajzën e vogël. E vogla kishte një qese plehrash të vogël në duar, ku brenda kishte disa rroba.
Pasi e vizituan mjekët zbuluan se vajza e vogël ishte e sëmurë. Ema e vogël ishte br ak tis ur nga nëna e saj sepse ishte e sëmurë. Të gjithë ata që e kanë lexuar këtë histori janë prekur.

Pasi gruaja që e gjeti Emën e vogël, njoftoi po licinë dhe më pas u gjetën se cilët ishin prindërit e saj. Ata ishin Patrice Chambers, një grua 29-vjeçare dhe i dashuri i saj Mark Pamphile.
Të dy u dë nuan kurse vajza e vogël Ema u mor nga shë rbimet so ciale. Vajza e vogël ishte duke qarë në rrugë kur Mishka e gjeti dhe kur e kishte pyetur se ku po shkonte ajo ishte përgjigjur:
Nuk e di mami më la këtu.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0