250 të infektuarit e fundit me koronavirus, vijnë nga këto komuna!

HomeAktualitet

250 të infektuarit e fundit me koronavirus, vijnë nga këto komuna!

Gjatë 24 orëve të fundit, 250 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19, derisa janë shënuar 7 vik tima, transmeton GazetaLajmi.

Sipas IKSHPK-së, rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 65 raste, komuna Mitrovicë 26 raste, komuna Pejë 19 raste, komuna Gjilan 18 raste, komuna Prizren 18 raste, komuna Gjakovë 14 raste, komuna Drenas 10 raste, komuna Lipjan 10 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Klinë 8 raste, komuna Obiliq 7 raste, komuna Kaçanik 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Malishevë 5 raste, komuna Skenderaj 5 raste, komuna Vushtrri 5 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Dragash 3 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Istog, Podujevë, Shtime dhe Zubin Potok.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0