220 të prekurit vijnë nga këto komuna, vazhdon të prijë Prishtina

HomeAktualitet

220 të prekurit vijnë nga këto komuna, vazhdon të prijë Prishtina

IKSHP ka njoftuar edhe për 220 rastevtë reja me koronavirus, raporton Gazeta Lajmi.

Prishtina vazhdon të prijë me numrin më të madh të rasteve, me 81.“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 81 raste, komuna Pejë 23 raste, komuna Ferizaj 13 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Fushë Kosovë 10 raste, komuna Lipjan 9 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Istog 6 raste, komuna Gjilan 6 raste, komuna Deçan 6 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Klinë 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Rahovec 2 dhe komuna e Mitrovicës me 1 rast”, thuhet në njoftim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0