10-vjeçari nga Shqipëria fiton betej ën e vështirë më tumorin në ditën e tij të lindjes!

HomeAktualitet

10-vjeçari nga Shqipëria fiton betej ën e vështirë më tumorin në ditën e tij të lindjes!

Vogëlushi nga Burreli, ka arritur të fitojë be tejën e vështirë me tumorin në ditën e tij të lindjes.
TIRANË– Një 10 vjeçar nga Burreli ka arritur të fitojë lu ftën kundër tumorit në ditën e tij të lindjes!

Lajmin e mirë e ka dhënë Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu e cila ka vlerësuar profesionalizmin dhe përkushtimin e ekipit të mjekëve të cilët bënë të mundur ndërhyrjen delikate dhe trajtimin kompleks të 10 vjeçarit.

Pas mundimit të gjatë për Ardenisin e vogël në b etejën e vështirë me tumorin në sistemin nervor, ndërhyrjes delikate në neurokirurgji dhe përfundimit të një trajtimi kompleks me radioterapi në spitalin onkologjik, 10 vjeçari nga Burreli ka arritur të fitojë një be tejë të rëndësishme në luf tën kundër kancerit. Kjo, falë profesionalizmit dhe përkushtimit të pashoq të dr. Arturit, dr. Orgesit dhe të gjithë ekipit fantastik të #neurokirurgjisë dhe #radioterapisë në QSUT. Sot ishte një ditë e veçantë në shërbimin e radioterapisë, pasi stafi mjekësor i kishte përgatitur një surprizë për ditëlindje Ardenisit të vogël, që këtë 10 vjetor e festoi ndryshe, me lajmin e mirë të përfundimit me sukses të trajtimit kompleks në spitalin onkologjik në Tiranë”, shkruan Manastirliu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0